Cand spunem ca oferim servicii de curatenie rezidentiala, vrem sa stiti ca intelegem cat de importanta este curatenia rezidentiala pentru casa in care locuiti. Consideram curatenia foarte importanta pentru sanatatea intregii familii. Firma de curatenie Clean and Neat ofera servicii de curatenie profesionale pentru sectorul rezidential case, vile, apartamente, garsoniere.

Cu firma de curatenie Clean and Neat aveti certitudinea ca alegerea dumneavoastra va fi cea corecta, iar calitatea serviciilor va fi de necontestat. Facem tot posibilul pentru ca dvs sa beneficiati de un camin mai curat, mai sanatos si mai ordonat.

Rasfatati-va cu mai mult timp liber si apelati la serviciile noastre de curatenie locuinte. Va vom intrece asteptarile, oferindu-va servicii eficiente la preturi accesibile, personalizate pe nevoile dumneavoastra si efectuate cu echipamente si solutii profesionale.

Ordine, curatenie, ferestre impecabile care lasa lumina sa patrunda, incaperi aerisite si parfumate, covoare moi si lipsite de praf si alergeni, bai igienizate, o bucatarie lipsita de microbi si insuportabilele pete de grasime. Sunt lucruri pe care vi le doriti pentru casa si familia dumneavoastra, pentru ca inseamna stare de bine si confort.

Caracterisiticile importante ale serviciilor de curatenie rezidentiala prestate de catre firma de curatenie Clean and Neat sunt:

  • Flexibilitate – Prin customizarea serviciilor la in functie de nevoile tale la incheierea unui contract de curatenie rezidentiala
  • Siguranta – Servicii profesionale ce includ solutii de curatare testate si concepute special pentru a elimina pe cat posibil reactiile alergice, prietenoase cu mediul inconjurator, orientate spre client.
  • Camin mai sanatos – Prin folosirea substantelor de curatare special destinate curateniei reducem numarul factorilor toxici si alergeni din aer
  • Timp castigat – Minimizarea timpului pierdut cu actiunile de curatenie. Noi facem curatenie, dumneavoastra puteti iesi in oras la intalniri de afaceri sau cu familia.

 

Locuiesti in Bucuresti, Ilfov sau Calarasi, nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de servicii de curatenie rezidentiala premium pentru caminul tau, pentru ca noi, Clean and Neat, redefinim curatenia.

Daca doriti sa accesati oferta de pret pentru servicii de menaj va invitam sa parcurgeti site-ul nostru pana la sectiunea dedicata preturilor pentru servicii de curatenie pentru acasa.