Restaurantele si cluburile sunt locuri aglomerate. Angajatii sunt axati pe satisfacerea clientului si sunt ocupati cu furnizarea de mancaruri, bauturi si servicii. Nu este nici un secret faptul ca un local curat va aduce o multime de clienti, dar atunci cand angajatii sunt ocupati cu servirea clientilor nu mai au mult timp sa se concentreze asupra unei curatenii profunde. Un local curat este un local plin!

Igiena in spatiile de productie trebuie tratata cu cea mai mare seriozitate. Lipsa de interes poate avea consecinte grave asupra consumatorilor, asupra imaginii unitatilor de alimentatie si implicit asupra profitului acestora.

Firma de curatenie Clean and Neat ofera servicii profesionale de curatenie pentru restaurante si cluburi. Orice client va aprecia curatennia desavarsita a localului dvs, lipsa prafului si stralucirea obiectelor de interior.

Succesul afacerii dvs tine in mare parte si de mediul in care firma isi desfasoara activitatea, de aceea consideram esential ca acest mediu sa fie curat, sanatos si primitor. Firma de curatenie Clean and Neat vine in intampinarea dvs si a angajatilor cu servicii profesionale de curatenie, efectuate, in functie de programul si nevoile fiecarei companii. In cazul in care doriti sa externalizati serviciul in favoarea noastra, noi putem prelua personalul deja existent.