Firma de curatenie Clean and Neat efectueaza curatenie in universitati particulare. Experienta si cunostintele din domeniu in ceea ce priveste tipurile de materiale si substantele de curatare ne-au ajutat in atingerea celor mai inalte standarde in curatenie. Produsele folosite de firma noastră sunt profesionale, de calitate si respecta mediul inconjurator.
Oferim programe standard de curatenie, dar ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se poate efectua inainte de inceperea orelor de curs, in timpul lor ( fara a deranja activitatea de lucru a studentilor ) sau dupa terminarea orelor de curs. Programul fiind flexibil care se poate incadra perfect in serviciile de curatenie dorite de o unitate de invatamant.

Succesul afacerii dvs tine in mare parte si de mediul in care firma isi desfasoara activitatea, de aceea consideram esential ca acest mediu sa fie curat, sanatos si primitor. Firma de curatenie Clean and Neat vine in intampinarea dvs si a angajatilor cu servicii profesionale de curatenie, efectuate, in functie de programul si nevoile fiecarei companii. In cazul in care doriti sa externalizati serviciul in favoarea noastra, noi putem prelua personalul deja existent.