Firma de curatenie Clean and Neat pretuieste timpul dumneavoastra, drept pentru care va pune la dispozitie servicii de curatenie si servicii de intretinere profesionale. Clean and Neat ofera servicii de curatenie si intretinere pentru locuinte, vile, gradinite, cabinete medicale, birouri, saloane de infrumusetare, ambasade si consulate. Pentru ca dorim sa construim relatii pe termen lung, avem cele mai bune oferte de pret daca te abonezi la serviciile noastre. Apeland la serviciile noastre de curatenie economisiti timp si bani, beneficiind de toate avantajele unui mediu curat si sanatos.

Servicii de curatenie

Apeland la firma de curatenie Clean and Neat aveti certitudinea ca alegerea dvs va fi cea corecta, iar calitatea serviciilor va fi de necontestat. Noi raspundem cu promptitudine tuturor cerintelor in materie de curatenie, oferim solutii eficiente, seriozitate, rapiditate si flexibilitate. Casa este una din cele mai mari investitii pe care le faceti. Pastrati-o curata si intretinuta pentru familia dvs, apeland la serviciile noastre de curatenie. Curatenia nu este un lux, este o necesitate, ea fiind un factor important in sanatatea ta si a persoanelor din jurul tau

Va invitam sa aflati mai multe despre modul in care firma de curatenie, Clean and Neat, va poate oferi servicii de curatenie care depasesc asteptarile dumneavoastra si va aduc beneficii reale in termeni de cost si timp.

In contextul reducerii costurilor operationale ale firmelor, externalizarea serviciilor de curatenie aduce avantaje evidente.

  • Prin angajarea unei firme de curatenie, companiile se pot concentra pe activitatea de baza, reducand semnificativ costurile de organizare si timpul alocat acestei activitati.
  • Firma de curatenie preia toate problemele administrative legate de personalul de curatenie.
  • Angajati, salarii, carti de munca, medicina muncii, plata impozitelor catre stat.
  • Un avantaj foarte important este legat de calitatea serviciilor de curatenie. In general, beneficiarii acestora au exigente extrem de ridicate fata de calitatea lucrarilor de curatenie pentru ca stiu ca au angajat profesionisti si asteptarile lor sunt pe masura.
  • In cazul in care doriti sa externalizati serviciul de curatenie in favoarea noastra,noi putem prelua personalul deja existent.
Curatenie garsoniere, curatenie apartamente, curatenie case/vile

O locuinta curata inseamna sanatate, siguranta si bucurie pentru cei dragi. Contacti echipa de profesionisti Clean and Neat pentru o locuinta impecabila si igienizata, si profitati de timpul liber sa va relaxati.


Curatenie birouri, curatenie spatii comerciale, curatenie spatii industriale

Serviciile de curatenie profesionala pentru birouri si proprietati comerciale Clean and Neat inseamna: mediu de lucru curat si productiv, economie de bani si timp, siguranta si protectie pentru angajati. Totul la preturi accesibile.