Nota de informare privind protecţia datelor personale

Site-ul cleanandneat.ro este proprietatea SC CLEAN AND NEAT SRL. In calitate de proprietar, societatea se ocupa de functionarea si administrarea site-ului si garanteaza o navigare rapida si sigura pe suprafata acestuia. Prezentul document descrie pe larg politica de confidentialitate utilizata in cazul informatiilor cu caracter personal transmise de utilizatori catre site-ul societatii. Toate materialele si informatiile trimise catre site se supun politicilor de confidentialitate prezente. SC CLEAN AND NEAT SRL garanteaza ca datele personale cerute vor fi utilizate doar in scopul cerut si vor fi stocate intr-un mediu sigur. Informatiile cu caracter personal nu pot fi divulgate tertelor persoane, doar in cazuri unice descrise pe larg mai jos.

Societatea se angajeaza sa pastreze dreptul la intimitate al utilizatorilor site-ului si sa ia toate masurile pentru pastrarea si utilizarea informatiilor cu caracter personal asa cum este descrisa in legea actuala privind confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Generalitati despre datele cu caracter personal furnizate de utilizatori

Utilizatorii site-ului cleanandneat.ro sunt rugati sa furnizeze date cu caracter personal cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon. Datele enumerate aici intra in categoria informatiilor cu caracter personal. Administratorul site-ului colecteaza date cu caracter personal pentru identificarea utilizatorilor, facand astfel posibila folosirea si personalizarea interfetei site-ului si a serviciilor sau produselor oferite. Din punct de vedere al sigurantei datelor, acestea sunt stocate intr-un mediu adecvat si protejat.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC CLEAN AND NEAT SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa de e-mail: office@cleanandneat.ro.
Pentru intrebari referitoare la datele dumneavoastra cu caracter personal va rugam sa va adresati administratorului site-ului pe adresa de e-mail: office@cleanandneat.ro.

Termeni legali

Informatiile cu caracter personal pot intra in categoria Datelor cu caracter personal. Aceste date se refera la fiecare utilizator in parte si ajuta la identificarea individuala a utilizatorilor, ca persoane fizice.

Procesarea informatiilor cu caracter personal inseamna: colectarea, depozitarea, modificarea sau inregistrarea datelor. Totodata aici intra si stergerea sau modificarea contului de utilizator. Politica de confidentialitate se refera la interfata site-ului. Tertele persoane sau societati partenere nu se afla sub controlul direct sau indirect al societatii SC CLEAN AND NEAT SRL.

Informatiile cu caracter personal sunt transmise de catre utilizator administratorului site-ului in mod voluntar. Site-ul nu colecteaza datele dumneavoastra decat daca doriti acest fapt. In caz ca nu doriti ca informatiile cu caracter personal, cum ar fi numele, numarul de telefon, adresa de telefon etc., sa fie stocate si utilizate de site, atunci va rugam nu trimiteti aceste date catre administratorul site-ului.

Site-ul cleanandneat.ro utilizeaza informatii cu caracter personal doar pentru identificarea individuala a clientilor societatii, pentru furnizarea de anumite servicii sau produse sau pentru imbunatatirea acestora. Site-ul poate colecta atat informatii directe, cum sunt numele, adresa de e-mail sau numarul de telefon, cat si date in mod indirect, cum ar fi informatiile de tip cookie sau informatii referitoare la conexiunea de internet.

Pentru a nu pune in pericol informatiile cu caracter personal si pentru ca acestea sa poata fi utilizate doar in scopul dorit de dumneavoastra va rugam sa nu faceti publice aceste date. Pentru siguranta datelor si informatiilor cu caracter personal nu este recomandata postarea acestora pe bloguri, forumuri de discutii sau pe retele de socializare.

Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Societatea SC CLEAN AND NEAT SRL se obliga sa ia toate masurile de securitate pentru utilizarea si pastrarea datelor cu caracter personal conform legilor in vigoare. Datele dumneavoastra sunt stocate intr-un mediu de maxima siguranta. Datele cu caracter personal pot fi accesate doar de angajatii firmei SC CLEAN AND NEAT SRL, accesarea lor de catre terte persoane fiind interzisa. Tertele persoane, angajate ale societatilor partenere, sunt obligate sa semneze un contract de non-divulgare.

Utilizarea informatiilor cu caracter personal de catre administratorul site-ului

Societatea SC CLEAN AND NEAT SRL se angajeaza sa utilizeze informatiile dumneavoastra cu caracter personal doar in scopul declarat si aprobat de catre dumneavoastra. Aceste date pot fi utilizate pentru imbunatatirea sau evaluarea prezentelor servicii oferite de site. Datele cu caracter confidential si personal totodata pot fi folosite si pentru prevenirea incalcarilor unor prevederi legale.

Socieatea SC CLEAN AND NEAT SRL se obliga sa nu divulge informatiile cu caracter personal tertelor persoane sau societati sub nici o forma. Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate organelor abilitate de lege in cazul in care acestea o cer. Acestea reprezinta situatii exceptionale:

– Informatiile cu caracter personal nu pot fi furnizate tertelor societati sau persoane decat in cazurile cerute de legile in vigoare. Tertele persoane care intra in contact cu datele cu caracter personal sunt obligate sa aiba semnat un contract valid pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor cu caracter personal.

– In cazul in care administratorul site-ului este obligat de lege sau de organele de control abilitate, va furniza informatiile cu caracter personal la cererea acestora. Aceste actiuni sunt posibile pentru respectarea legislatiei in vigoare, pentru a raspunde diferitelor cereri ale organelor abilitate sau pentru a apara drepturile societatii SC CLEAN AND NEAT SRL.

Modificarea, actualizarea sau stergerea informatiilor cu caracter personal

Ca utilizator al site-ului, al serviciilor si produselor oferite de site, dumneavoastra aveti dreptul de a cere modificarea, actualizarea sau stergerea contului de utilizator si al datelor cu caracter personal. Pentru o astfel de cerere puteti sa va adresati administratorului site-ului pe adresa de e-mail: office@cleanandneat.ro.

Politica firmei in cazul mesajelor de tip spam

Societatea SC CLEAN AND NEAT SRL se dezice de strategiile de marketing ce utilizeaza mesaje de tip spam. Acestea sunt mesaje nesolicitate de catre clienti, care contin materiale promotionale si publicitare. Pentru comunicarea imbunatatirii serviciilor sau a actualizarii acestora societatea noastra foloseste mesaje de tip newsletter. Newsletterele primite de la societatea noastra contin in partea de jos a mailului informatii clare privind dezabonarea de la acestea. Totodata societatea noastra se obliga sa nu furnizeze datele dumneavoastra cu caracter personal tertelor societati care le pot utiliza pentru trimiterea de mesaje de tip spam.

Stocarea datelor si informatiilor cu caracter personal

Societatea noastra pastreaza informatiile dumneavoastra cu caracter personal intr-o baza de date. Aceste date sunt stocate pana la solutionarea diferitelor cereri sau pentru utilizarea diferitelor servicii oferite de catre socieatea noastra. Datele cu caracter personal pot fi stocate in baza de date o perioada de timp, dupa ce dumneavoastra ati cerut stergerea contului de utilizator. Dumneavoastra ca utilizator aveti dreptul sa cereti stergerea contului de utilizator.

Politica de confidentialitate in cazul site-urilor partenere

Linkurile sau informatiile oferite de site-urile partenere ale societatii SC CLEAN AND NEAT SRL nu cad sub jurisdictia societatii noastre. Utilizarea si accesarea acestora se face pe proprie raspundere si respectand Politica de confidentialitate oferita de acestea. Societatea noastra nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel pentru eventualele daune cauzate de aceste terte siteuri.

Societatea SC CLEAN AND NEAT SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari sau imbunatatiri interfetei site-ului si serviciilor fara o notificare prealabila in scris a utilizatorilor. Aceste modificari vor fi mentionate in prezenta Politica de confidentialitate. Prin utilizarea site-ului si a serviciilor oferite de acesta dumneavoastra sunteti de acord cu prezenta Politica de confidentialitate. Pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site trebuie sa va dati acordul pentru utilizarea si stocarea informatiilor si datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate doar in cazurile enumerate mai sus, in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur si simplu „cookie” ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci cand accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face Site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele dvs. in materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa intelegem cum utilizeaza oamenii Site-ul si pentru a ne ajuta sa imbunatatim structura si continutul lui, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat in momentul cand sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil (smartphone, tableta).

In cazul in care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci cand vizitati Site-ul cleanandneat.ro.

Daca utilizati mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel incat sa corespunda preferintelor dumneavoastra de cookie.

Mai jos aveti cateva link-uri, care va explica cum puteti schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in „optiuni” sau in meniul de „preferinte” al browserului. Pentru mai multe detalii puteti folosi si optiunea „ajutor” a browserului dumneavoastra.

Acest site foloseste tehnologie de profilare anonima a traficului

Pentru a imbunatati experienta utilizatorilor sai, acest website foloseste tehnologia Avandor de profilare anonima a traficului web. In acest fel, interactiunile dvs. de pe unele site-uri sunt colectate si analizate construindu-se un portret robot anonim ce poate fi utilizat la personalizarea mesajelor si reclamelor pe care le vedeti online.

Sistemul este 100% anonim si nu contine nici o informatie care va poate identifica personal. Aflati mai multe despre cum functioneaza Avandor, utilizarea de cookies, drepturile si posibilitatile dvs. de opt-out la acest link.