Doriti o oferta?

Daca doriti o estimare gratuita a serviciilor de curatenie oferite de Clean and Neat de care dumneavoastra aveti nevoie, nimic nu este mai simplu! Completati formularul de mai jos si, in cel mai scurt timp posibil, va vom contacta, oferindu-va cea mai buna oferta tarifara pentru serviciile solicitate.

Cateva detalii in stabilirea ofertelor noastre de curatenie:

Specificul activitatii si varietatea nevoilor concrete fac dificila aplicarea unei formule universal valabile pentru stabilirea ofertelor de pret.
In special in cazul serviciilor permanente sistemul nostru de tarifare este complex si greu de aplicat fara consultanta din partea unui reprezentat al firmei.
De aceea va sfatuim sa ne solicitati o oferta, subliniind nevoile si caracteristicele spatiului dumneavoastra.

Din punctul de vedere al costurilor, va putem asigura ca tarifele care va vor fi transmise in urma solicitarilor dvs. sunt printre cele mai competitive de pe piata serviciilor de curatenie,administrare si intretinere a cladirilor.
Acestea vor fi informative, urmind ca pretul final sa fie stabilit de comun acord odata cu vizionarea spatiilor de lucru.
Avem disponibile mai multe programe pentru serviciile oferite, pentru a raspunde cat mai prompt tuturor cerintelor dvs. cu eficienta, responsabilitate, rapiditate si flexibilitate.
Trebuie doar sa ne contactati si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta tarifara pentru serviciile solicitate.Estimare GratuitaE

Estimare gratuita servicii de curatenie

Date de contactTipul Locatiei
BirouCentru ComercialApartamentPensiuneIndustrialAltulSuprafata placata cu
MochetaParchetGresieAltele

Momentan beneficiati de un servicii de curatenia ?
DaNu

Tipul de serviciu solicitant

Numar interventii saptamanale
1 interventie2 intervetii3 interventii4 interventii5 interventii6 interventii

Nota