Firma de curatenie bucuresti

Despre noi putem spune: Clean and Neat este o firma de curatenie din bucuresti care activeaza in Bucuresti, Ilfov si Calarasi. Politica noastra este de a satisface si depasi asteptarile clientilor nostri. Oricare ar fi nevoia ta in domeniul curateniei Clean and Neat are solutia. Tratam curatenia cu multa atentie si pasiune, lucru apreciat de clientii nostri. Noi venim in ajutorul dvs. cu servicii de curatenie pentru a va oferi timp liber si confort deplin in propria locuinta sau birou.

Personalul nostru este bine organizat, dupa programe de lucru flexibile, fiind echipat corespunzator, cu uniforme personalizate si echipamente de protectie în functie de anotimp si de specificul lucrărilor de curatenie.
In selectarea personalului tinem cont de recomandarile ultimului loc de munca, punand accent pe seriozitate, responsabilitate si calitatea prestatiei.
Personalul este bine instruit periodic in privinta tehnicilor de lucru si a utilizarii detergentilor si utilajelor in activitatile de curatenie.
De asemenea, angajatii sunt instruiti in conformitate cu Normele de Protectia Muncii, legislatia sanitarasi regulamentul de ordine interioara al clientilor.

Clean And Neat, firma de curatenie din Bucuresti.

Curatenia efectuata la intervale regulate asigura o durata de viata semnificativ mai mare a covoarelor, mochetelor, tapiteriilor si obiectelor de mobilier. Stim sa rezolvam cu promptitudine orice tip de curatenie pentru ca in structura noastra avem o buna organizare. Eficienta, flexibilitatea si profesionalismul sunt principiile noastre de baza. Clean and Neat prețuieste timpul dumneavoastra drept pentru care va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru locuinte, vile, gradinite, cabinete medicale, birouri, saloane de infrumusetare, amasade si consulate.

 Despre noi si masinile si utilajele noastre

La momentul actual firma noastra dispune de cele mai avansate utilaje si accesorii pentru curatenie, marca Kirby Sentria.
In procesul de curatenie utilizam detergent, solutii si sisteme profesionale pentru curatenie destinate oricarui tip de suprafata, furnizate de renumite firme de resort, cum ar fi: Johnson Diversey, Vermop, Kiehl, Unger, Vileda.
La cerere si contra cost, in functie de preferintele clientului, putem furniza si consumabile pentru igiena: hartie igienica, prosop hartie, sapun lichid, odorizante camera, etc.