Cum curatam obiectele casnice?

Sfatul specialistilor: la 2 zile, dezinfectati toata casa! Insa obiectele casnice au nevoie de curatare zilnica pentru a preveni infectiile virale si bacteriene.

20 de minute ii ia unei bacterii sa se multiplice, iar suprafetele casnice, spun studiile, sunt preferate de un nu­mar imens de astfel de microorganisme. Acesta e motivul pentru care specialistii insista ca absolut toate suprafetele din casa sa fie dezinfectate la 2 zile.

Atentie! Trebuie curatate atat suprafetele dure, cat si cele delicate – draperii, tapiterii si neaparat perdeaua din baie.

Si virusurile pot fi distruse eficient daca dezinfectati atent atat clantele, cat si obiectele alaturi de care circulati – telefonul mobil, geanta, portofelul.

Spre exemplu, pe un telefon mobil puteti sa aduceti virusul gripal in casa. Iar daca puneti mana pe bani si aveti o rana deschisa, puteti contacta temuta hepatita B.

Acest virus traieste 2 saptamani in afara organismului. Din fericire, pe piata exista produse care actioneaza cu succes atat impotriva bacteriilor, cat si impotriva virusurilor.

Un comentariu pentru “Cum curatam obiectele casnice?

  • Adina says:

    Bune saturi. Unele lucruri chiar nu le stiam. Chiar mi-ai deschis ochii, o sa incerc sa fiu mai atenta la ce fac si pe ce pun mana.

Lasă un răspuns

Site web

one × 1 =

Clean and Neat

Clean and Neat